tiistai 29. lokakuuta 2013
Kääretorttukakku
4 kananmunaa(lasillinen)
lasillinen sokeria
lasillinen jauhoja
2rkl Kaakaojauhetta
1 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
Särje munat lasiin. Ota toinen samanlainen lasi johon laitat hienoasokeria saman verran. Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Laita lasiin vehnäjauhoja ja perunajauhoja puoliksi. Lisää taikinaan. Lisää myös mausteet. Paista 175 asteessa kunnes ei tartu puutikkuun eli noin 15 min.
Täyte:
2,5 dl flora vispi
200 g maustamatonta tuorejuusto
1 dl sokeria
50 g valkosuklaata pienksi murskattuna
Anna hieman jäähtyä ja kumoa leivinpaperin päälle johon siroteltu hieman sokeria. Levitä päälle hilloa ja kerma johon sotkettu tuorejuusto ja suklaa paloiteltuna pieneksi. Jätä noin puolet kääretortun päälle. Rullaa torttu ja päällystä kermaseoksella. Koristele mieleiseksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti