Pohja:
100
g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 muna
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl
vanilliinisokeria
1 tl leivinjauhetta
1 rkl kermaa
Täyte:
200 g persikoita siivuina
1 tlk rahkaa
½ dl kermaa
½ dl säilykelientä
2 rkl perunajauhoja
½ dl sokeria
½ sitruunan mehu
Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää muna vatkaten. Sekoita jauhot, vanilliinisokeri ja
leivinjauhe keskenään. Lisää seos sekä kerma taikinaan. Levitä
taikina matalareunaisen paistosvuoan pohjalle ja reunoille. Lado
persikan siivut taikinan päälle. Sekoita loput täytteen ainekset
keskenään ja kaada persikkaviipaleiden päälle vuokaan. Paista
torttua 200 asteen lämmössä noin 35 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti