tiistai 15. heinäkuuta 2014

PERSIKKA-RAHKATORTTU








Pohja:
100 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 muna
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl vanilliinisokeria
1 tl leivinjauhetta
1 rkl kermaa


Täyte:
200 g persikoita siivuina
1 tlk rahkaa
½ dl kermaa
½ dl säilykelientä
2 rkl perunajauhoja
½ dl sokeria
½ sitruunan mehu

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Sekoita jauhot, vanilliinisokeri ja leivinjauhe keskenään. Lisää seos sekä kerma taikinaan. Levitä taikina matalareunaisen paistosvuoan pohjalle ja reunoille. Lado persikan siivut taikinan päälle. Sekoita loput täytteen ainekset keskenään ja kaada persikkaviipaleiden päälle vuokaan. Paista torttua 200 asteen lämmössä noin 35 min. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti